Terug naar overzicht
  • Evenement

Muziektheater ‘Het komt voor in de beste families’ met Mathias Vergels | Te Gek

  • 1 oktober 2023
  • 15.00 uur
  • Reigerlostraat 10, 8730 Beernem

Op zondag 1 oktober 2023 om 15 uur komt de muziektheatervoorstelling ‘Het komt voor in de beste families’ met zanger en acteur Mathias Vergels (Lowieke uit Thuis) naar de feestzaal van PC Sint-Amandus. Samen met Manu Huylebroeck brengt hij muziek en verhalen uit het eigen leven rond het ervaren van onmacht, angst en verdriet als iemand in je omgeving een ernstig psychisch probleem blijkt te hebben. De taboedoorbrekende voorstelling is een samenwerking tussen Te Gek!? en Similes en is voor iedereen toegankelijk.

Na de voorstelling wordt voor de geïnteresseerden een nabespreking aangeboden van ongeveer een half uur. De nabespreking gaat over de voorstelling en de impact van psychische problemen op familie en naasten. De begeleiding is in handen van een expert met familie-ervaring.

Tickets

Tickets

Tickets kosten 15 euro en moet je vooraf reserveren via dit online formulier.

De betaling verloopt via overschrijving op BE82 4726 0000 2168 (met vermelding van voornaam, naam en aantal tickets) en de tickets worden na betaling opgehaald aan de receptie van PC Sint-Amandus, uiterlijk vóór vrijdag 29 september 2023.

Als medewerker, stagiair, vrijwilliger, patiënt of bewoner bij PC Sint-Amandus betaal je slechts 10 euro! Patiënten en bewoners mogen ook cash betalen.

 

1 oktober 2023

  • 15.00 uur

Reigerlostraat 10

8730 Beernem